Thuis

ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. Kwaliteitscontrole

Certificaat
China ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. certificaten
China ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Pre-Sales Overleg

Als u een verpakkingsprobleem of een speciale behoefte hebt, ons detailvereisten vertelt en steekproeven van uw producten door schets of tekening verzendt, STRPACK-zal het team van beroeps zal oplossingen voor u in de kortste mogelijke tijd adviseren en adviseren. Wij zullen uw product, vullende vereisten en productiebehoeften evalueren en zullen een douanemateriaal voor uw vullende behoeften ontwerpen.

 

Als de voorwaarde toestaat, zullen wij fundamentele opleidingspakketten voor standaardmateriaal doen, absoluut zeker maken doet ons materiaal precies wat verwacht u het aan, elk stuk van materiaal en elke vullende lijn wordt die wij geassembleerd in onze installatie en gebruikend uw product getest hebben ontworpen.

 

Projectleiding

STRPACK zal een Projectleider toewijzen die u in detail van uw gewenst materiaal zal bijstaan; het verzamelen van wezenlijke informatie over uw verpakkingsoplossing, zorgt ervoor dat het project het gewenste programma zal ontmoeten.

 

Productieregeling

STRPACK vervaardig ons materiaal in onze eigen faciliteit, strikt leunen de praktijken productie om afval in al onze processen te minimaliseren. Wij ontwerpen en bouwen concurrerend geprijst materiaal volgens uw productiebehoeften en doelstellingen. Van ontwerp aan assemblage, kunt u kwaliteitsmateriaal en vullende lijnen verwachten. Sommige van onze machines gingen Europese Ce-certificatie over.

 

 

Installatie en Opleiding

STRPACK verantwoordelijk om detail Engelse hand, werkende video te verstrekken om u te helpen om de installatie en de commissie te doen. Indien nodig, kunnen wij deskundig opgeleide technici sturen om u bij het installeren van uw materiaal in uw installatie te helpen, zult u de kosten van kaartjes, ruimte, voedsel en dagelijkse toelage dragen.

 

De opleiding wordt verstrekt gratis gestreefd:

  • Exploitanten een correcte kennis met de machine/van de verpakkingslijn verrichting te geven
  • De efficiency van de verpakkingslijn te verhogen
  • Te vermijden behandelende en werkende fouten

 

 

Na Verkooptechnische ondersteuning

STRPACK zal altijd de cliëntdienst plaatsen en zal steunen aangezien met hoogste prioriteit, wij onderhoudssteun voor om het even welke kwestie met het materiaal zullen verlenen. Als het materiaal nog onder garantie is, zullen wij zullen de defecte delen kosteloos en herstellen vervangen en de koper zal slechts voor de het verschepen of luchtlasten moeten betalen. In het algemeen kunnen wij de defecte partij verschepen die in voorraad binnen 1 dag zijn.

Certificaten
  • China ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. certificaten

    Standaard:ISO

  • China ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. certificaten

    Standaard:CE

Contactgegevens
ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Andy

Tel.: 008617757708033

Fax: 86-519-82304565

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)