Thuis

ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. certificaten
China ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  • ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

  • Het indienen types: Lineaire het vullen machine, Roterende het indienen machine, Zuiger het vullen machine, Ernsttype kleverige vloeistof het vullen machine, verf het vullen machine, wegende machine, aërosol het vullen machine, poeder het vullen machine.

  • Het afdekken types: Lineaire het afdekken machine, Roterende het afdekken machine, de dringende machine van GLB, Twist-off het aanhalen machine.

  • Etiketteringstypes: De ronde flessensticker etiketteringsmachine, koude lijm etiketteringsmachine, verdubbelt zij etiketteringsmachine, koker etiketteringsmachine.

  • Zak verpakkende types: Horizontale zak verpakkende machine, Verticale zak verpakkende machine, Premade-zak enz. die verpakken.

  • Ondersteunend materiaal: Draaischijf, materiële voeder, GLB-lift, werkende lijst, transportbanden enz.

  • ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. fabriek productielijn 1
 • OEM / ODM

  ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

  De „klant eerst, Belangrijkste Kwaliteit“ is de strategie van STRPACK voor de groeiontwikkeling op lange termijn. Wij hebben het representatieve bureau in Europa en Midden-Oosten aan de dienst opgericht en onze producten gesteund, zorgt STRPACK ervoor dat van de vorm van productie die promotie aan het koninkrijk van bedrijfs marketing klantenservice als concurrentievoordeel laat vervaardigt.

  STRPACK houdt investerend in onderzoek & ontwikkeling met het concentreren van bij de productinnovatie aan verdere vooruitgang ons maximaal concurrentievermogen. De kernzaken van STRPACK liggen in vuller, capsuleermachine en labeler, het gebied dat wij constant voortreffelijkheid in verpakkingsmachine productietechnologie en innovatief productontwerp zijn, wij verwacht dat huidig u de meest geschikte en betrouwbare oplossingen in verpakkingsindustrie.

  ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

  ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. fabriek productielijn 2

  ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. fabriek productielijn 3

  ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. fabriek productielijn 4

 • R & D

  Self-learning wordt veroorzaakt waarom wij de menselijk-Wezens zijn. Vertrouwend op self-learning, kunnen de mensen ervaring accumuleren, wijsheid krijgen, het levensvaardigheden verhogen, levende beter maken.

  Meer dan Tien jaar, STRPACK heeft vele cliënten begeleid die van kleine fabrieken in multinationale ondernemingen groeien. Luistert zorgvuldig hun vereiste, denkt hun daadwerkelijke behoefte actief, dan legt voor de beste projectoplossing hun kwesties in het producerende proces oplost. Wegens het vertrouwen van cliënten bij het begin, was STRPACK een maker van de etikettering van machine, nu is een leverancier die A aan Z kan verstrekken de volledige producerende lijndienst. Als resultaat van het in dienst nemen interactie met cliënten & andere professionele leveranciers, heeft STRPACK heel wat ervaring om stroomopwaarts & de verwerkende bedrijven te integreren, kan een verticale keten van de integratielevering in het werkingsgebied van de verpakkingsmachine aanbieden.

  Elke machine heeft het verhaal, de volgende gevallenanalyse, bijna van hen zijn de inspanning die wij samen met onze cliënten werken. De hoop u kan een nuttig antwoord vinden. Voorts kan zich de hoop u bij ons in nabije toekomst aansluiten…

  ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
ZhongLi Packaging Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Andy

Tel.: 008617757708033

Fax: 86-519-82304565

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)